Friday, August 5, 2011

[ kereta pengantin, caterer, doorgift, tagging & bunga tangan majlis resepsi lelaki ]


yeah upload gambar lagi. ni nak upload gambar kawin pulak. ni lagi giler lama. 7 bulan dah. :P

disebabkan entry baju pengantin grey silver mencatat peminat paling tinggi buat masa ni. 2 yang sampai boleh dapat BE ke 3 dalam masa sebulan ni je hah selepas pertama. puan ross siap buat surat bagai hantar nuffnang. awak update bebanyak sikit gambar kawin awak. hehe. oleh itu, dengan senang hatinya lagi aku upload beberapa gambar benda yang aku suka dan suka nak ingat masa majlis resepsi sebelah lelaki. gambar-gambar selain daripada walkway dan meja pengantin.

kereta pengantin. pinjam kereta bapak mertua ku. mula-mula berangan nak pinjam kereta paklong ncik M buat kereta pengantin. kereta 2 pintu bumbung terbuka. berangan konon pengantin boleh melambai-melambai ala-ala anak raja gitu. hahaha. tapi jadi kereta pengiring je akhirnyaa. kat bawah ni hah.


kereta pengiring pun jadi la. :P

caterer, rassdecobvent & catering. family mertua kata semua sedap, ok tapi mungkin untuk majlis kawin adik ncik M disember ni tukar caterer lain pulak. sesaja cuba baru.

doorgift. kawan-kawan dapat tak? hehe. dalam isi homemade biskut mak mertua ku. sedapp! gigih mak mertua ku menyiapkan.

tagging. letak di bunga telor dan doorgift. gambar sama untuk signage. yang ini adik ipar aku yang sama buat pre wedding video comel. aku dah dapat tengok rupa kartun aku. kemain besau senyum, tahi lalat tak tinggal ok. hahahaha.

bunga tangan. ni sepupu ncik M yang buat. time ni dah petang so dah layu. aku suke sangat, lain sikit. dah selesai majlis letak dalam bilik pengantin kemain semerbak bau bunga harum sundal malam. pulangkan. hahaha.

pernah berangan nak outdoor shot kat putrajaya tapi sangat tak sangka tercapai berangan 2. 2pun nasib baik dapat orang kajang kan, kalau orang australia? :P

dan gambar terakhir.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

pengantin lelaki hilang. hahaha. :P





2 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

saya tak dapat pun door gift tu ? huhu (padan muka sape soh pi cepat sgt nak balik sampai tak sempat makan kan ?????? ) hahahahahha

[s.u.r.i.a] said...

haaa tahu takpe. makan pun tak sudi. mungkin su lupa nak bagi awak doorgift 2, kat meja buffet rasanya. huuu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...