Wednesday, January 18, 2012

[ mr husband's 29th birthday ]

tarikh : 3 disember 2011
tempat : restoran saba, cyberjaya

dah lebih sebulan baru nak update. disebabkan ncik M minta merahsiakan tarikh lahir dia, aku lupa pasal ni hihi. ikutkan ni pre celebration sebab sesi potong kek rasmi lepas wedding BIL. birthday ncik M dan jugak MIL. 


BIL dan tunangan dia masa ni belum sampai lagi so gambar dorang takde. restoran saba cyberjaya ni takde siapa yang tak tahu kefemesan dan kesedapan makanan dia. tak pernah tak ramai orang. restoran arab ni tempat ferebet kami buat masa ni la, asik muka kami je. tak tahu la sebab tekak mak yong ni ke tekak suami dia hihi. sebab 2 kami pilih restoran ni, firstime untuk FIL. sekarang tempat feberet tukar tempat lain dah. :D


3 disember 2011 genap umur ncik M 29 tahun. hujung tahun baru nak cukup tahun. bila masuk tahun baru je, cakap dia dah umur 30 tahun tahun terus dia marah hahahaha. kesian, baru je jumpa 29 sukasukahati cakap umur dah 30 kan kan hahahaha.

dan hadiah yang mampu aku beri pada ncik M. taraaaaa.





nokia C203. handphone with dual sim card. itu sahaja ciri-ciri ncik M bagi pada aku gantikan henpon lama dia yang jugak dual sim card. in advanced seminggu sebelum birthday dia. ikutkan dia taknak hadiah pun tapi aku pujuk jugak kasi adil. beria tang kita minta kamera, tang dia taknak hadiah pulak. kebetulan henpon dia memang dah nazak sangat jadi dah elok sangat berganti baru. bertuah dapat suami macam ni kan, isteri minta hadiah henpon blackberry dia minta henpon nokia murah-murah je. puji suami sendiri hahaha. fuhh nasib baik, dia tahu isteri dia tak berapa nak banyak duit nanti tak pasal-pasal kena topup muahahahaha. :P

ncik M ni dia jenis simple je. semua benda dia nak simple yang boleh. asal boleh pakai dah cukup tak perlu branded atau mahal-mahal. nama je dia orang IT tapi asal ada henpon dah cukup tak perlu canggih-canggih kalah isteri PA dia ni heeee. 

happy belated birthday kesayangan. :)



1 comment:

Malaysia Everyday On Sales said...

Hi there. It's a really interesting site that you have there and I really love the the posts on your lifestyle blogging.

Ok, just a quick introduction about myself. I am actually from everydayonsales.com and I have found your website thru google. We are a site that offers information on daily promotion / warehouse sales in Malaysia. I can see that you actually have a linkback (under [ m.y.b.l.o.g.l.i.s.t ]) to some other site and we are hoping that we can be part of your website, where we would actually want you include our link on your page. Of course you can visit our website www.everydayonsales.com and check us out. We can actually do a link exchange where I will list your site as a friend to everydayonsales and you website link will be put on our site. You will be part of the everydayonsales friends community :) in this link exchange and there will be many campaigns awaits for you.

Let us know whether this is possible and we Let us know whether this is possible and will communicate further on this. Do revert to me and if you do have any queries, let me know. Do hope to hear from you soon.

Regards
Chan @ www.everydayonsales.com (hy.chan@everydayonsales.com)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...