Monday, March 26, 2012

[ halford premier neo car seat vs halford solaris car seat ]


halford premier neo vs halford solaris


kebetulan dua-dua harga sama. kelebihan dua-dua hampir sama. newborn hingga 4 tahun (18kg). dan paling penting kebetulan dua-dua merah hihi. pening tak pening memilih 3hari berturut datang kedai sama tau hahaha. nasib baik stok ada. :D

agak-agak yang mana satu kami pilih?  :P


*update pendek sebab mak buyong tak ada mood menaip pepanjang heee. 



4 comments:

Mimie said...

sue kedai kat mana ni. please let me know. skrg mmg tgh cari car seat utk irees. car seat sebelum ni tak muat dah. dkt alamanda tak byk pilihan. ada brand safe n sound and graco je yg ok.. how much is this? range harga berapa. hehehee..pleaseeeee bgtau kat mana k..tq. lebiu

[s.u.r.i.a] said...

bambam sangat irees ni cepat nau tak muat dah hehe. su beli dekat fabolous mom cheras. car seat ni harga selepas diskaun rm479. su perasan selain halford ada maxi cosi dengan aldo kot.

Mimie said...

ok dlm lingkungan budget. safe n sound 600++ and graco almost 1k. hahaha. gulppp. boleh try pergi sana nanti. Irees tak bam bam dah. dah susut. tapi dah 5 bulan ni mmg tak muat dlm car seat lama tu. sue moses basket tu tak perlu lah ye.. mmg tak kan guna. trust me

[s.u.r.i.a] said...

memang brand lain veryoverthebudget hehe. pergi cecepat sementara masih ada diskaun. saya perasan car seat ni tak leh lambat sikit mesti habis stok. menci hehe.

ok su take noted pasal moses basket 2. tq.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...