Thursday, March 22, 2012

[ i'm 30 weeks ]

rindu dekat belog. huuuu. nak cerita macam-macam tapi tak sempat. barang baby berwarna merah susah bertambah weeee hehe. gambar pun tak sempat transfer. memang susah nak jadi blogger tegar ni hehe. mak buyong tengah gigih cukupkan kursus. pergi kursus sehari kat ofis ni tapi berturut hari. semalam check up baby kesayangan dan petang ni kursus lain lagi. gigih tak?? sikit je lagi ni. mak buyong sila berusaha! :D

ok. buat hilangkan rindu semua. chewah. rindu ke? muahahaha. meh tepek satu gambar mak buyong. gambar tak berapa cun sebab bukan dari kamera. kecik hati blackberry kalau dengar. hehe. :P




30 weeks


ini namanya ambil gambar syok sendiri di cermin toilet. hihi. jenuh mengcover ketembambam pipi, gambar sipi-sipi agar nampak kurus sikit hehe. selalu cakap dengan ncik M pipi nampak tembam disebabkan tudung. patut tak salahkan tudung? :P



2 comments:

Intan Payung said...

olololo..comeynye mak buyung sorg nie..beso da prut die..~

[s.u.r.i.a] said...

comey ke? hehe. mekasih. ni baru tunjuk depan, kalau tunjuk tepi kemain besau hehe.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...