Friday, October 14, 2011

[ entry rojak-rojak ]

harini entry rojak-rojak. sebab sekarang dah rasa tak berapa nak rajin nak update belog. sebut pasal rojak sedap pulak kalau dapat makan rojak buah ni. hehe. pantang sebut pasal makanan sekarang. haha. takpe-takpe aku dah siap-siap order pada officer mahu kuah rojak mak bee kuala perlis, dia pergi minggu depan. main petik je kuah rojak mak bee, dorang cakap paling sedap. ikut suka la. hahaha.

sekarang ni kan aku dah rasa tak berapa suka dengan facebook. macam-macam tukar. dah kurang privacy. aku jadi tak suka. aku jenis setting private kalau ada orang tag gambar aku di facebook tapi bila kita komen orang still masih boleh tengok dah takde maknanya private 2. aku jadi tak suka betul. pantang komen sikit semua orang boleh baca. adoyai. sampai satu tahap rasa nak deactivate facebook pun ada. huhu. pikir banyak kali jugak nak deactivate, 2pun kira nasib baik frenlist memang yang aku kenal je. 

harini hari jumaat. happy sebab esok lusa wiken mahu bertiduran sepuasnya. tapi macam-macam event dah menanti ni. takpela pikir positif boleh jumpa sedara mara, dapat makan sedap-sedap bebanyak. aku memang pikir makan je ni. haha. 2pun kira nasib baik tak padat sangat sebab malam ni ncik M ada dinner award ape tah tapi tak boleh bawak pasangan. so selamat boleh berehatan di rumah. ceh. sedangkan sedih sebab kena dinner sesorang. huahuahuaaa.

ok dah penat. tadi penat rebut tiket pun tak hilang lagi. puan ross nak tiket motogp kan. sekarang cepat sangat penat. hehe. happy weekend everyone. :D





2 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

alolo...ciannya..sorry la sampai kna berebut ...:P :P ade ke yunk tiketnya? huhu...seksaited jerp :P :P

[s.u.r.i.a] said...

bos bagi dua dah tapi abg ipar su pun nak. su berebut sebab nak grandstand, taknak hillstand. hihi. jap lagi saya msg awak.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...