Thursday, April 14, 2011

[ F1 2011 sepang ]


ahad lepas kami ke litar sepang. aku sebenarnya excited sangat nak tengok F1. firstime ni aku masuk litar sepang, ncik M pernah datang dulu. aku ni dah 5 tahun kerja, tiap-tiap tahun dapat free ticket tapi tak pernah teringin nak pergi pun. tahun ni je tetiba teringin. bukan apa, kalau anak tanya nanti sekurang-kurangnya aku pernah sampai. hihi verangan.

nampak tak aku dalam cermin mata ncik M? hihi.:P

pergi sana saja mau cuci mata. ni pun nasib baik cuaca redup je tak panas. sanggup p beli vaseline healthy white spf 24 dekat carrefour alamanda sebab takut kulit gelap. haha. terus terang aku rasa lepas ni tak nak pergi dah. sebab aku bukan nya minat pun. bising giler. sakit telinga aku.

kalau ada sapa-sapa nak ticket free tahun depan bagitahu la ek. :P


2 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

tiket freeeee? nakkkkkkkkkkkkkkk...hihi,kalo ade moto gp lg nakkkkkk....(tamak dn x malu btol) hihihi :P

[s.u.r.i.a] said...

muleh. hihi. moto gp lagi la. tiap-tiap tahun penerima tetap adalah abang ipar su. ngee. tapi bukan awak tiap-tiap tahun pergi ke?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...