Friday, April 8, 2011

[ majllis kahwin dalam taman tema purple putih ]

cite pasal majlis sendiri pun tak habis lagi nak cite pasal pengantin lain. ngee. sekadar mahu berkongsi gambar. b2b boleh dapat idea baru. :)

kredit tangkapan gambar serta edit oleh adik ipar ku.

pelamin. :)


meja pengantin besebelahan je dengan pelamin.

idea yang sama masa majlis aku dulu cuma kali ni guna craft paper warna coklat. :)

15 khemah ok. puas aku menapak. hihi.


and last but not least. pengantinnya. baju pengantin perempuan gojes giler kena dengan tema majlis dalam taman. siyes aku rasa nak sanding lagi. haha. kredit baju butik pengantin melaka (owner sedara ncik M juga, dah tanya tapi lupa huhu) & gambar OP mereka. cantik kan? :)



4 comments:

Sue.Mr.Faris said...

salam :)
pengantin ambil butik mana ye?
TQ!

[s.u.r.i.a] said...

sanee bridal creation, melaka raya. :)

waida said...

cantek pelamin..dr mane ek? sbb sy org melaka gak :)

[s.u.r.i.a] said...

waida : pelamin, baju pengantin semua dari sanee bridal creation, melaka raya. kalau tanya tempat memang saya tak pasti comfirm area melaka raya la.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...