Wednesday, July 13, 2011

[ team building at trolak felda residence, perak ]


Jeles aku menengok orang yang rajin update belog ni, kesian belog aku dapat tuan macam aku ni. Hihi.

Semalam dah habis siapkan entry teambuilding sekali aku terdelete terus malas. Hehe. Apa-apa pun walaupun dalam keterpaksaan pergi tapi aku tetap enjoy dengan semua aktiviti. Yang penting happy kan.

Paling aku takkan lupa night walk, tengah malam masuk hutan tebal gelap sorang-sorang. Aku orang terakhir pulak 2. Korang ada? Haha. Tak tutup mata pulak 2, boleh nampak hutan gelap. Huu. Tak percaya aku lepas. Haha.

Dan paling-paling aku tak lupa ialah firsttime join water rafting. Best giler. Seronok. Teringat zaman belajar dulu kemain aktif join aktiviti lasak ni tapi setakat camping jela. Aktif sangat 2 yang boleh dapat asrama sampai habis semester. Hihi. Tak pasal-pasal heret puan ross sekali. Best kan ross? :P

Sila layan satu gambar ni. Dimana aku?? Hihi. Semalam nak upload banyak dah sebab terdelete kan terus malas. Haha.


Entry penang trip sila rajin ye nanti dah basi. :P


Sent by DiGi from my BlackBerry®9780 Smartphone

4 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

sangat best..tengok gambar teringat balik ...huhu :) :)

[s.u.r.i.a] said...

hihi. suka sangat tengok gambar dulu. ingat tak gambar kita bergabung? comel! hihi.

My nama is Mija said...

penah pegi sini jgk dulu..time jalan tengah2 malam tue yg x tahan..rasa nak nangis jer..tp syok...

[s.u.r.i.a] said...

haha. su ingatkan su sorang je ada. dalam hati malu eh bukan takut tapi mahu. 2yang kuatkan hati jugak buat.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...