Thursday, July 28, 2011

[ entry khas untuk tuan belog sayahappyslalu ]

ok. cukup happy happy, sedih sedih. meh nak cite sikit.

rasa-rasa aku tahun lepas aku mula follow belog akak ni, aku tahu dia ada belog sebab dia kadang-kadang ada share link belog di facebook. tapi aku sekadar baca senyap-senyap jela. tak pernah nak komen apa ke, aku bukan apaaa segan. segan kalau dia tahu aku ada belog. family kandung aku pun takde yang tahu belog aku walaupun dorang tahu aku blogger. akak ni kategori family jugak. kira sama segan macam family kandung sendiri baca. haha. lagipun, belog aku ni la merepak tahape-hape je. :P

aku selalu cakap pada ncik M, akak ni pandai buat duit. join survey la, jual tupperware la, buat duit dengan belog pun dia pandai. buffered earnings dia memang tinggi daripada aku yang masa 2 memang takde langsung. hihi. ncik M siap suruh aku tanya akak ni apa-apa tips supaya boleh naik earnings lagi. tapiii nama pun stalker kan takkan tetiba nak tanya pulak. kantoi la. haha.

lately, aku perasaan dia tahu belog aku. ngeee. maluuuuu. baca entry-entry baru dia pun taknak komen jugak. maluuuuu. semalam dia komen entry aku. hadoii. zaman canggih orang boleh jumpa la, mana nak lari. hahaha.

apa-apa pun, kepada kak emy ataupun kakak ipar kepada kak chik ku. hehe. saya happy baca belog akak, banyak benda saya belajar dari belog akak. orang kita kenali ni bila baca belog dia, rasa lain. nama pun orang kita kenalkan. hahaha. siapa-siapa ibu baru atau bakal ibu mesti akan seronok kalau follow belog dia, banyak entry yang sangat informative.

sekian. entry khas untuk kak emy aka sayahappyslalu@blogspot.com dan haikal yang comel. :P


2 comments:

sayahappyslalu said...

alamak, tiba-tiba ada entry khas.. hehe.. ni dah lama tunggu buffered earning, tak masuk2 lagi ni.. huhu.. tapi itu bukan tujuan utama tulis blog.. tulis sebab suka tulis.. :)
Takde apa nak malu lah, tulis saja apa nak tulis sebab ini blog kite :P

[s.u.r.i.a] said...

betul sangat! menulis sebab suka, kalau dapat duit kira bonus. ok sekarang tak malu dah. hahaha. :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...