Monday, December 5, 2011

[ i'm officially pregnant ]

bismillah. setelah sekian lama malas mengupdate. aku cuba sedaya upaya cari aura rajin. fuhh.

mungkin pembawakan baby kot 2 yang tang update belog ni aku malas sikit, tang baca belog orang rajin pulak. hahaha. iye kali ni memang comfirm memang ada pembawakan baby. :P alhamdulillah dengan izin Allah swt akhirnya rezeki untuk aku dengan ncik M datang jugak. nikmat rezeki yang tak pernah putus dan rezeki yang paling mengembirakan selepas 8 bulan kahwin. 


insyaAllah. little kesayangan 15 weeks, 3months++, 2nd trimester. aktif sangat setiap kali tiba waktu melawat setiap bulan sampaikan mama dia ni terlebih excited. hehe first baby la katakan. mahu kongsi lama dah tapi ingat pesan orang tua, bab mengandung ni tak boleh awal-awal hebahkan takut terlebih excited jadi kongsi dengan family je. akhirnya aku dapat jugak gelaran ibu mengandung. seronok! :D doakan perjalanan aku dipermudahkan dan baby sihat je sampai lahir nanti. sangat tak sabar tunggu little kesayangan ni besar. 

macam-macam nak kongsi, berlegar-legar je dalam otak aku ni tapi bila nak taip terus takde mood. haha. nanti aku akan cuba refresh balik *harap-harap ingatla, mahu kongsi setiap saat manis pengalaman berharga ni. aku kena rajin sebab nanti mesti aku rindu, simpan dalam belog nanti boleh baca balik. :)







6 comments:

MRS. K said...

congrax n take care

eamy milea said...

tahniah pn suria...bestnye...jg dr elok2 k... :)

nAdEErA said...

congratesss!!~~ hope ur baby stay healthy :)

[s.u.r.i.a] said...

terima kasih semua. *terharu*

Mrs Chot said...

finally!bestnya dgn gud news ni kan...i pulak yg excited.i hope nanti my rezeki pulak...hehe...happy for you!congrats dear! (^_^)

[s.u.r.i.a] said...

thanks mrs chot. sangat seronok! saya doakan awak pulak menyusul lepas ni. amin. amin. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...