Monday, June 21, 2010

[ kerja partime d ofis ]

kalau keja aku bertimbun-timbun atas meja. jangan salahkan siapa-siapa sebab aku yang leka dengan kerja partime aku. kalau bos xde lagi la kemain aku syok melayan kerja partime ni. partime yang hanya perlu aku menghadap pc berjam-jam, pegang mouse dan klik-klik sahaja. bukan main game ye. aku bukan hantu game, bahkan xpernah main 1game pun. partime sejak bakal b2b ni iaitu meng'google'. mencari idea dari blog b2b yang lain. letih wooo. balik rumah nanti sambung lagi. hikhikhik. :P


:: arini puasa ganti. nak makan ape ye? ::

2 comments:

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

salam ziarah dan kenal.


part time ye...

sekali-sekala takpe dik..kalau selalu addicted dibuatnya.. * kRina ke tu?

hehe..

[s.u.r.i.a] said...

salam kak. hehe. gatal cari keja partime. uik kRina?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...