Thursday, March 10, 2011

[ mesin pemudah kerja untuk isteri berkerjaya ]

sebenarnyee. aku masih ada wish list hadiah kawin yang masih belum aku dapat. hish-hish tak cukup-cukup lagi ke hadiah ari 2. bukan ape.. sebab benda ni aku dah senarai sebagai wishlist hadiah kawin. jadi wishlist tetap wishlist. wishlist yang terpaksa ncik M tunaikan. heee.

nak tahu tak ape?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


standing steam iron by philips !

hahahaha. walapun aku dapat juga iron biasa baru sebagai hadiah kawin tapi tetap nak yang ini juga. bukan tak tahu bersyukur eh, nama pun wishlist kan.. :P


adakah aku cepat terpedaya dengan iklan ?


atau pun terpesona dengan perempuan seksi ni eh eh silap terpesona melihat keseronokan mengosok baju seperti dalam gambar ni? mesti relax je duduk goyang kaki sambil tengok cerekarama dan mengosok baju bukan untuk seminggu tapi se'almari' terus. dan mungkin 2 almari sebab almari ncik M sekali. hihihi berangan je tahu !

lepas ni bukan rasa bercinta untuk mengosok baju tapi rasa jatuh cinta untuk mengosok baju. hahaha. kalau ada mesin lipat baju mesti jatuh cinta siap guling-guling lagi. :P

mm ncik M sayang. buleh kan? plissss. :P


info : standing steam iron philips rm 3++. -.-'

6 comments:

liyana said...

eh akk.. sempat lagik update blog .. hehe ..memang best pun kak iron tuh.. bukan hanya digambar tp real pun bes.. =)

Mimie said...

hehehe. di sebabkan keadaan sy skrg ni kan sue kan....
suami sy cakap kesian kat sy kena iron baju terbongkok2.. jadi dia kata kalau ada duit lebih nanti nak belikan iron ni ;P

[s.u.r.i.a] said...

liyana : sempat sangat, bos kak su takde. bos ada pun sempat aje ni kan pulak bos takde.

mimie : 2la kena tunggu suami masing-masing ada duit lebih. hihihi. tapi kan su ni suami tak cakap kesian pun, su je mengade-gade buat muka kesian. :P

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

wah....cam best ni..kan lagi best kalo ade org nak adiahkan nanti :P

Coach Boots said...

I like shopping too! There are some sites as my lovers,let me introduce to you here if you like. www.mychosenwholesaler.com has Chanel bags,coach bags,tiffany jewelry,LV boots and so on.
www.brandclothingfactory.com can supply Louis Vuitton Jeans,D&G Jeans, Moncles and so on.
www.hiallstar.com has MBT shoes on sale and converse shoes.

Miss Moon said...

wahai cik adik suria ....ai pun duk tergila steam iron cam gini ...harus memudah kan kije gosok mengosok ....syoknya kalau ley dapat satu cam nihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...