Monday, February 1, 2010

[ february 1st is holiday ]

perasaan indah tak terkata bila ari isnin masih ari cuti. alangkah bestnye isnin 2 masih wiken. tapi hakikatnye tidak. huhu. aku xnak duk rumah. aku nak ikut marissa jenjalan kat ikea. dah lame rasenya aku xcuci mata kat ikea. cuci mata jela marissa oii. nak beli pun mak uteh bukannye ade rumah sendiri pun. atleast, it's law of attraction. cuci mata tengok perabot merah. manyak ong maa! hehe. :P


aku ni gatal nak ikut jenjalan sedangkan aku rasa mengantuk tahap dewa. malam tadi tido lambat. ape la aku ni. semangat isnin cuti lagi la katakan. huhu. sambil2 2 aku servey set bilik tido untuk ncik M. dia nak set putih untuk bilik d rumah baru keluarga dia. dia berkenan dengan tema putih. bagi aku kat ikea ni mahal sangat. benda simple2 ok la@ barang2 yang ikea offer harga murah. kalau untuk perabot, borong untuk satu rumah rasenye baru berbaloi la asalkan ada duit. banyak kedai perabot lain yang lebih kurang sama kualitinye tapi boleh menjimatkan duit. kalau la aku banyak duit memang aku main tunjuk je barang kat ikea ni tandanya nak. boleh x?? huhu.

psstt : mimie, akhirnye kak chik su beli jugak lampu macam awk. berbaloi-baloi. hehe.


:: kalau tidak wiken aku d pulau krabi, thai tapi terpaksa cancel. ::

2 comments:

MIMIE HASZMIZA said...

finally kak cik awak dpt beli gak lampu tu..
ingat nak beli lagi satu lah nanti..

[s.u.r.i.a] said...

cantik lampu 2 mie, berbaloi beli. thanks ya 4 sharing. ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...