Wednesday, February 17, 2010

[ maaf & terima kasih ]

aku minta maaf pada kawan-kawan semua kalau ada salah silap sepanjang korang mengenali blog aku. ianya sukar tapi aku terpaksa. aku terpaksa stop berblogging. makhluk Tuhan 2 masih menganggu hidup aku. sukar untuk aku terangkan kat cni. dia bukan sahaja mengganggu hidup aku tapi juga ncik M. ncik M minta aku stop berblogging untuk memastikan dia xleh hidu langsung hidup aku sekarang. mencegah lebih baik walaupun mungkin dia dah xjumpa blog aku. ia demi menjaga hubungan aku dengan ncik M. aku bersyukur walaupun hubungan kami di uji dengan hasutan buruk makhluk Tuhan tapi ncik M masih dengan aku. kepercayaan dia pada aku, aku hargai tak terhingga. sedih kalau ingat2. mungkin ia hanya sedikit dugaan dari Tuhan. kami sebagai hambaNya yang lemah jangan cepat putus asa & jangan sesekali lupakan DIA.

aku akan berblogging secara private sekadar untuk bacaan aku sahaja. mungkin 1hari nanti hati aku akan terbuka untuk berblogging secara terbuka. aku akan tetap jadi pemerhati blog korang & harap2 korang masih teruskan berblogging la ye.

doakan hubungan aku dengan ncik M berbahagia hingga ke akhir hayat. amin.


:: ....... ::

3 comments:

MIMIE HASZMIZA said...

sue, nape nasib kita sama ;(

Miss Layaleya said...

sabar ye korg.. aku pn rasa dh give up nk update blog sbb ada gak makhluk halus yg gatal2 protes & ada yg request aku suh delete beberapa entry..

blog aku, nape lak suh aku delete entry.. aku tulis apa yg aku rasa, aku x suka.. hmmm.. walhal blog aku tu xde pe pn.. cuma kdg2 aku teremosi & maki2 org je cket.. diorg sentap kot..

sabar ye..

cheqna said...

bukan senang kita nak puaskan hati semua orang

pepun all the best su..

susah r cheqna nak tahu perkembangan diri su pasni..

gonna miss u r...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...