Monday, September 12, 2011

[ aku bakal full time housewife ]

pepagi tadi. memang macam biasa liat bangun pagi. lebih-lebih lagi semalam cuti dan hari ni hari isnin. masuk ofis pun hari ni cuba kuatkan semangat untuk gigih bekerja. cuba pikir minggu ni cuma 4hari je bekerja. aku rasa sampai jam10 je semangat 2, lepas 2 ada mesyuarat. lepas mesyuarat aku rasa macam malassss sangat. lebih-lebih lagi dorang cakap nak buat gotong royong kemas ofis. dok teringat bilik bos. huuuu.

Ya Allah, ni takde anak lagi dah ingat rumah je. punya malas 2 dari malam tadi dah terasa eh dari siang. sebelum terlelap siap borak dengan ncik M.


aku : abang, su malas la nak pergi kerja. kalau nak jadi full time housewife boleh tak? ataupun fullhouse. hihi. abang agak-agak boleh tanggung su tak?

ncik M : boleh je tapi nanti kita kena keluar kuarters. nanti kena sewa rumah jauh. tak pun 2 ke 3 tahun kena duduk bukit mahkota dulu. (PIL)

aku : owh! taknak la. rumah sekarang lagi best. huuuu.


punah la verangan aku 2. ku pendam saja la sebuah luka. hehe. kalau dah rasa pemalaspunyabecinta nak pergi kerja, benda merepek-merepek dah aku pikir. benda merepek-merepek dah aku tanya. hahaha.

30 tahun lagi. gud luck untuk aku. :P





2 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Good Luck untuk saya jugak :P :P :P

[s.u.r.i.a] said...

haish kenapa la rasa lama sangat. 30 tahun lagi 2. huuu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...