Saturday, November 21, 2009

[ 10 bulan 22 hari ]

"mm saya ok. cuma, rindu kat suria.."

akhirnya arini..
ia utk pertama kali, terima kasih cinta. terima kasih Allah.


:: mase berlalu sangat cepat.. ::

4 comments:

Mimie Haszmiza said...

sweetttt...
awak pun proses nak kenal macam sy ke?
ehmmmmm ;)

[s.u.r.i.a] said...

su ke sweett?hehe. mm, masih dalam proses mengenali. blum ke arah serious lg, baru bunga2 je. hehe.

Mimie Haszmiza said...

ececece, org yg sms awak tu lah sweet.
bunga-bunga cinta lah ni...
kita serupa ;)
org lain dah beranak-pinak
kite ni baru la terkedek2 nak bercinta

[s.u.r.i.a] said...

cerita cinta ktorang ni pelik ckit. mungkin bila su dah betul2 yakin & b'sedia baru su akan share. huhu. ok la 2 mie baru nak t'kedek2, mane tahu jodoh kte dah xlame terus dapat kembar 5,6. hikhikhik. ;P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...