Monday, November 30, 2009

[ banda hilir untuk mak ]

semalam. aku plan nak duk umah je sebab ari2 kuar. penat. tp permintaan mak nak jenjalan xsampai hati aku nak hampakan. mak, klau aku tanye nak jenjalan mane. jawapan dia mesti banda hilir. sebab kalau soalan shopink kat mane, jawapan dia mydin. hehe. banda hilir, mm dah bape x ktorng g, posing tangkap gambar pun xtau nk kire. tp dah tempat feberet mak. ikutkan jela. tp syarat nye aku xnak jd driver, aku nak bersenang lenang jd co pilot je. awal2 aku dah ckp kat adik aku amin, driver kami yang aku xpakai contact lens jadi mmg aku xleh bawak keta. hahaha. kasi kejam ckit. amin mmg adik yang baik, adik lelaki aku yang paling baik. sape jd isteri dia mmg beruntung sebab dia mmg caring tp bab membakar jantung no1. penat leter dah, xnak gak b'henti.



setiap kali aku bawak mak g jenjalan ke, shopink ke mesti mak akan cakap 'time kau bujang ni la mak dapat rase kau bawak jenjalan, beli barang dapur. kau dah kawin nanti xdapat la'. touching kat c2. kalau nak aku sentiasa ade temankan dia jangan la suh aku kawin cepat. ni, sampai2 umah je cite pasal kawin, g pasar cite pasal kawin, nak tido cite pasal kawin. fuh!. mane2 mulut mak mmg xkan lekang pasal kawin. dah aku rase mcm anak dara yang comey tp xkawin2. huhu. baru umur 24tahun, klau dah 25tahun. xtahu la. aku tahu mak aku sayang kan aku, dia tumpang senang tengok aku bahagia. sejak arwah abah aku xde mmg mak suke cakap ayat yang menyayat hati. tahan hati jela. xkan nak emo depan mak kan. huhu.

:: kalau aku banyak duit mesti leh wat mak sentiasa hepi ::


2 comments:

Mawar_berduri said...

ait...orang melaka pun melancong kat Melaka gak?...hihi...nak itot

[s.u.r.i.a] said...

puas melancong dah tp mak nak ke c2 gak. ok la 2, save bujet hehe.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...