Friday, July 2, 2010

[ sakit yang menyakitkan ]

xtahu nak cakap macamane sebenarnya. tension dari pagi semalam lagi. ade orang ceroboh pc aku, pc ofis. 2 yang aku terus private blog aku. nak cite banyak-banyak pun tambah sakit hati je. rasenya ni dah kali keberapa pun aku xkira tapi memang banyak kali dah kan aku tukar url. bosan betul. orang pun naik bosan kot dengan aku. asik tukar url. macam xde keja lain nak follow blog aku je. kalau xnak orang baca jangan buat blog kan. benda-benda macamni la boleh buat aku nak stop je berblogging. :(

aku xkisah kalau kawan-kawan aku baca blog ni atau siapa-siapa pun. cuma blog aku bukan blog ilmiah yang ok untuk d kongsi oleh sesetengah orang. aku pulak kadang-kadang terlalu open d sini. sebab 2 dengan ncik M sendiri pun aku xbagi baca. lebih-lebih lagi orang ceroboh pc aku memang jenis pelik. pelik yang menyakitkan! aku ok kalau dorang terjumpa blog aku sekali pun tapi jangan sampai aku tahu. aku xkisah xramai follower. atleast bila jadi benda macamni xla berat sangat aku nak tukar url. tapi xtahu kenapa comment sebelum-sebelum ni boleh hilang. sedih. sori ye kengkawan. kalau sorang je pun sudi baca aku dah cukup berterima kasih. sekurang-kurangnya xde la aku bebel sorang-sorang. :(

sedih bertambah. semalam seharian memang tension sangat-sangat. bawak ke tengah malam. krisis sikit dengan ncik M. benda kecik je pun tapi bila bab kami berdua. especially bila bab kawin aku jadi lebih sensitif. ada benda kacau plan kami. dari c2 je aku dah nampak aku xboleh terima perubahan walaupun mungkin nampak kecik, macamane la aku nak hadap benda besar. aku memang perlukan kekuatan. terus terang. aku agak down sekarang. :'(

2 comments:

Mawar_berduri said...

Cik su,
Abis la Nuffnang nye Earn kalau camni...huhu...sabar ye ...ramai orang jeles ngan blog kiut kaMo ni kot ?.........xpe..sy sedia jadi pengunjung dan pemberi makan hamster kamO yg setia....

[s.u.r.i.a] said...

ross. nuffnang su pun dok takat 2 je xgerak-gerak. xpela. awak kena setia tau nanti hamster su kebulur sebab tuan dia sendiri kadang-kadang lupa kasi makan. ngee. :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...