Tuesday, December 1, 2009

[ rezeki jangan d tolak ]

baju batik latest yg masih panas aku ambik dari tailor. kain berharga rm250 aku dapat FREE je. yang penting free 2, sape la yang nak bg kan. nak kata birthday dah lame lepas. nak kata kena risik dalam mimpi je la huhu. kain ni sebenarnye officer aku yang bagi sebab konon nye supplier yg supply kain batik untuk program dia bagi ambik selai 2. special nye aku ciap leh pilih lagi & aku sorg je dapat secara senyap2. hehe. aku pilih yang ini pun sebab aku xde lagi batik kaler ni. officer aku ni lelaki. rupe2nye ade udang d sebalik mee. kononnye bagi aku kain batik ni leh la wat aku cair terima pelawaan dia tgk wayang. berterus terang ade hati nak jadi kan aku bini no2. gile seram aku d watnye. igat aku ni xlaku sangat ke? sampai nak jadi kan aku bini no2. 2la lelaki ni klau dah ade duit lebih ckit je, bujet ade rupe lagi mula la nak jual minyak. tapi nasib baik aku dah cakap awal2, bagi2 hadiah ni xmoh ade niat lain. aku mmg xpeduli la niat dia 2, aku cakap je terus terang. aku mmg tolak mentah2 jadi bini no2. gile ape? huh!. xkisah la asalkan dia xminta pun balik kain ni. haha. lagipun dia bukan nye dia rugi ape sebab bukan dia kuar duit pun. orang nak bagi kite ambik. rezeki jangan d tolak. kan kan kan.

:: plan minggu ni nak jahit manik kat baju ni. ^_^ ::


2 comments:

Mawar_berduri said...

wa..jeles o.k.......Uwaaa...nak jugak ...
hihi :)

[s.u.r.i.a] said...

klau nak lebih dari ni pun boleh cik ross oii, kena jd bini no2. minta d jauhkan. huhu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...