Wednesday, August 17, 2011

[ manyakkk happy lagi ]


sadis je bunyinya kan. huuuu.

tapiii.

sekarang hati MANYAKKKKKKK HAPPY!

sebab...













ncik M dapat cuti hari raya pertama. YAHOOOOOOOOOO!!!

syukur alhamdulillah daripada takde kan. kebetulan dia dapat R&R untuk june 2011 yang lepas jadi dapat satu hari extra cuti istimewa. cuti yang bilabilasukahatimaucuti. jadi dia gunakan kuasa veto cuti 2 untuk cuti raya pertama. so bos tidak boleh kata tidak. 2pun ncik M cakap sepatutnya pagi raya baru cakap nak cuti sebab sekarang ada orang bising kena kerja. hehehe. aku la suruh dia apply awal-awal sebab taknak kecewa makan ketupat nanti eh makan hati. heeee.

serius. hati manyak happy sikalang. :D


p.s: thankyou again puan ross untuk header baru yang cun. buat susah-susah je. hehe.


3 comments:

Miss Layaleya said...

yeayyyyyyyyyyy!!! tlg hepy utk awk skali... hehehe..

tapi...

header blog awk gile lawo.. lawo gile.. hehehehe..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

amboi..manyaaakkkkk syiokk la ...tak sabar nak tengok baju sedondon Puan Su dan Incik Malek :P misti cun melecun .........

[s.u.r.i.a] said...

ya : yeahhhh! thankyou hehe. header belog yang lawo gile 2 harus diberi pujian pada puan ross. kita ni sama je tak pandai buat header. hehe.

ross : hahahaha. baju jela cun, orangnya comot. haha. awak lagi syiok tau dapat cuti lelama. huuu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...